Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 22. 17:52, szerda | Helyi

Új gyárat avatott Szijjártó Péter és Kovács Sándor

Új gyárat avatott Szijjártó Péter és Kovács Sándor

A hazánkba érkező autóipari vállalkozások a legújabb, legmodernebb technológiát hozzák el Magyarországra,

A hazánkba érkező autóipari vállalkozások a legújabb, legmodernebb technológiát hozzák el Magyarországra, így segítve abban, hogy a magyar gazdaság is egy új dimenzióba egy új korszakba léphessen mondta el a külgazdasági és külügyminiszter. Szíjjártó Péter a MATE túrkevei gyárának ünnepélyes megnyitóján kiemelte, hogy már nem a munkahelyek száma, hanem a munkahelyek által képviselt technológiai színvonal és a hozzá adott érték a lényeg.

Szíjjártó Péter - külgazdasági és külügyminiszter:

- Elnézve a növekedést. látva azt, hogy az idei esztendő első negyedévében több mint 10%-al nőtt az autóipari teljesítmény. Látva a folyamatban lévő beruházásokat és azokat a tárgyalásokat amiket folytatunk jövendőbeli beruházásokról azt kell mondjam, hogy nincsen messze az, hogy a magyar autóipar 10.000 milliárd forintos termelési értéket mutasson fel egy esztendő leforgása alatt. és hogy mennyire versenyképes mindaz amit önök itt a magyar autóiparban nyújtanak, arra bizonyíték az a tény, hogy a magyar autóipar által előállított termékek és szolgáltatások 91%-át a világpiacokon értékesítjük, exportáljuk

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken: