Városlista
2019. január 19, szombat - Sára

Hírek

2018. Október 14. 08:47, vasárnap | Helyi

Új lelátó a Tekónál

Új lelátó a Tekónál

A későbbiekben a focimeccseken túl a lelátót akár más városi rendezvényekhez - például a Zuglógerben a lovasnapokra - is ki tudjuk majd vinni.

A Szentannai Sámuel Középiskola udvarán lévő nagy műfüves pályához egy lelátót alakítottak ki a héten. Mint Szepesi Tibortól, a KSE ügyvezetőjétől megtudtuk, a KSE-nek 150 férőhelyes, mobil lelátót a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán nyerték, melyhez az önerőt szponzoroktól kapta meg az egyesület.

A későbbiekben a focimeccseken túl a lelátót akár más városi rendezvényekhez - például a Zuglógerben a lovasnapokra - is ki tudjuk majd vinni. A szentannasi sportpálya fejlesztésének következő ütemében öltöző kialakítása szerepel, melyhez várják a pályázati lehetőséget.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 18. 14:34, péntek | Helyi

Fejlődő Kenderes

A Magyar Kormány számára kiemelten fontos a gyermekes családok életkörülményeinek javítása,

2019. Január 17. 18:39, csütörtök | Helyi

Kotrás a Tisza-tónál

A feltételek javítása és a horgászturisztikai szolgáltatások fejlesztése

2019. Január 17. 18:38, csütörtök | Helyi

FOCIBAN VERHETETLENEK

Az elmúlt tanévben országos 2., előtte országos 1. helyezett lett a Karcagi Szakképzési Centrum VarróIstván Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája \"Varró csapata\".

2019. Január 17. 18:38, csütörtök | Helyi

FOLYAMATOSAN NŐ A KÖNYVÁLLOMÁNY

Ebben az évben is újabb könyveket vásárolhatott támogatásokból a Csokonai Könyvtár - erről Fülöp Ilona csoportvezető beszélt a Karcag Televíziónak.