Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 14. 08:47, vasárnap | Helyi

Új lelátó a Tekónál

Új lelátó a Tekónál

A későbbiekben a focimeccseken túl a lelátót akár más városi rendezvényekhez - például a Zuglógerben a lovasnapokra - is ki tudjuk majd vinni.

A Szentannai Sámuel Középiskola udvarán lévő nagy műfüves pályához egy lelátót alakítottak ki a héten. Mint Szepesi Tibortól, a KSE ügyvezetőjétől megtudtuk, a KSE-nek 150 férőhelyes, mobil lelátót a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán nyerték, melyhez az önerőt szponzoroktól kapta meg az egyesület.

A későbbiekben a focimeccseken túl a lelátót akár más városi rendezvényekhez - például a Zuglógerben a lovasnapokra - is ki tudjuk majd vinni. A szentannasi sportpálya fejlesztésének következő ütemében öltöző kialakítása szerepel, melyhez várják a pályázati lehetőséget.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.