Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 17. 08:47, szerda | Helyi

Új udvari Játékok

Új udvari Játékok

Egy pályázat segítségével udvari játékokat vásárolhatott a Karcagi Arany János Általános Iskola. Az ünnepélyes átadáson részt vett Szepesi Tibor, Pánti Ildikó, Karcagi-Nagy Zoltán önkormányzati képviselő és Sági István, a Karcagi tankerületi központ igazgatója is.

A KLIK pályázatáról Szentesiné Nánási Tünde iskolaigazgató számolt be, s az is elhangzott, hogy a Karcag Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzattól is kaptak udvari játékokat az aranyosok, így szünetekben és délutánonként az alsósok és a felsősök is találnak korosztályuknak megfelelő ügyességi elfoglaltságot.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.