Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Június 06. 05:00, kedd | Helyi

ÚJABB DÍLER RENDŐRKÉZEN

ÚJABB DÍLER RENDŐRKÉZEN

A megalapozott gyanú szerint egy 44 éves férfi az elmúlt egy évben új pszichoaktív anyaggal kereskedett Jászjákóhalmán.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/jaszsagi-diler-rendorkezen

Egy jászjákóhalmai férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt egy évben rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített 1000-2000 Ft/pakk áron új pszichoaktív anyagot főként helyi lakosoknak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársainak és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével elfogták és előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, a bíróság elrendelte letartóztatását.
A nyomozók az eljárás során 41.7 gramm – a vegyész szakértői szakvélemény szerint – új pszichoaktív anyagot, valamint 0.4 gramm kábítószernek minősülő növényi törmeléket, és a kiporciózáshoz használatos eszközöket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében mobiltelefonokat, ékszereket és több mint 300.000 forint készpénzt biztosítottak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.