Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Július 15. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Újabb dílerek rendőrkézen

Újabb dílerek rendőrkézen

Három kábítószer-kereskedőt fogtak el és állították elő Derecskén a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrsének és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai.

A rendőrök július 10-én megjelentek egy derecskei családi háznál, mivel ott a gyanú szerint két férfi és egy nő rendszeresen árult kábítószert. A nyomozók a házkutatáskor a lakás különböző részein 39 különböző méretű csomagban találtak és foglaltak le kábítószer-gyanús növényi származékokat. A nyomozás adatai szerint a dílerek Derecskén és Hajdú-Bihar megye több pontján terjesztettek kábítószert.

A rendőrök a V. Kálmánt, V. Dénest és V. F. Máriát előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Debreceni Járásbíróság július 12-én elrendelte mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

2024. Április 16. 08:36, kedd | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 5 körözött személyt fogtak, és 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség