Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Március 14. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: karcag tv

ÚJABB DROGTERJESZTŐT FOGTAK

ÚJABB DROGTERJESZTŐT FOGTAK

A jászsági rendőrök újabb drogterjesztőt vontak ki a forgalomból. Az elfogott férfi ráadásul bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, melynek szabályait megszegte, ezért letartóztatta a bíróság.

A jászladányi rendőrök látókörébe került egy jászladányi férfi, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyagot értékesített helyi lakosok részére.
Az információt ellenőrizték a rendőrök, és egy ingatlanban elfogtak egy 43 éves férfit.
Abban a lakásban, ahol elfogták a gyanúsítottat, csomagolóanyagot, mérleget, készpénzt, és 58 db fehér színű, kábítószer gyanús anyagot tartalmazó alufólia csomagot találtak, majd foglaltak le.
A férfit előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, majd a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.
Megállapították, hogy a férfi egy másik ügyben bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll, és elfogásakor nem a számára kijelölt ingatlanban tartózkodott.
Az illetékes járásbíróság azonnali letartóztatását rendelte el, így a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Címkék: drogdíler, drogfogás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.