Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 21. 17:11, péntek | Helyi
Forrás: www.police.hu

Újabb elismerés Daróczi Erzsébetnek

Újabb elismerés  Daróczi Erzsébetnek

Elismerések Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több elismerést is átadtak.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a munkakörében tanúsított kiemelkedő tevékenysége elismeréséül dicséretben és tárgyjutalomban részesítette 2016. október 19-én Budapesten Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredest, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.

Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány nemzeti ünnepünk alkalmából 2016. október 21-én Szolnokon megrendezett ünnepségen a rendőrség irányába tanúsított példaértékű szakmai és emberi tevékenységéért, munkásságának elismeréséül dísz tőrt adott át Lamos Imre honvéd dandártábornoknak, a Magyar Honvédség 86. számú Szolnoki Helikopter Bázis leköszönő parancsnokának.

Az ünnepségen Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes az objektív tájékoztatás érdekében kifejtett tudósítói munkája elismeréséül karórát adott át Daróczi Erzsébetnek, az Új Néplap munkatársának, valamint a Tisza-tó régiójában a közrend és közbiztonság fenntartásában végzett kiemelkedő és hatékony polgárőr-tevékenysége elismeréseként Kövér Gábornak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettesének.

A megyei rendőrfőkapitány dicséret és jutalom mellett számos munkatársnak adományozott főtanácsosi, tanácsosi, főmunkatársi és munkatársi címet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.