Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Május 06. 08:24, csütörtök | Helyi

ÚJABB ÉTELADOMÁNY ÉRKEZETT

ÚJABB ÉTELADOMÁNY ÉRKEZETT

A kisújszállási Illéssy Sándor Technikum és Szakképző Iskola diákjai és tanárai is szerették volna megköszönni a Kátai Gábor Kórház dolgozóinak azt az áldozatos és felelősségteljes munkáját.

Toldi Attila igazgató elmondta, úgy gondolták, hogy köszönetüket az iskola képzési profiljához is jól illeszkedő gesztussal fejezik ki, így pénteken a vendéglátásban tanulók a tankonyhában Tóth László igazgatóhelyettes, világbajnok aranyérmes cukrász vezetésével 120 liter babgulyást főztek meg, s azt hozták el adagonként kiporciózva, friss kenyérrel a kórház dolgozóinak.

Tóth László hat tanítványa boldogan csatlakozott a jótékony akcióhoz és főzték meg a kondérba került 20-20 kg húst, zöldséget, répát, zellert, karalábét és csipetkét. A kész leves kiadagolásában az iskola dolgozói is segítettek. Az adományt a kórház udvarán Horváthné Vass Erzsébet Szabóné Tarnai Lilla ápolási igazgatóhelyettesek vették át és köszönték meg azt a dolgozók nevében. Az iskola vezetői pedig jó egészséget és további kitartást kívántak a Kátai Gábor Kórház valamennyi dolgozójának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.