Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Augusztus 07. 14:27, hétfő | PR
Forrás: (x)

Unalmas a szobád? Válogass dekorációs ötleteinkből!

Unalmas a szobád? Válogass dekorációs ötleteinkből!

Akár egy új építésű társasházi lakásban élsz, akár egy régen felújított vidéki ingatlanban, eljön az a pillanat, hogy ráunsz a lakóhelyedre.

Ha már meguntad szobád meglévő kialakítását, könnyen kivitelezhető dekorációs ötleteink tökéletesek lesznek számodra!Egy új tapéta, egy különleges falikép, vagy néhány textília és hangulatfény is elegendő lehet, hogy megújítsd a belső teret. Mutatunk néhány egyszerű, de hatásos ötletet!

Tapétázás: A falakat tapétával is felfrissíthetjük, ráadásul a kisebb falhibákat is elrejthetjük. Ma már számtalan szín, minta és textúra rendelkezésünkre áll - akár leopárdmintás falat is készíthetünk! Saját tulajdonú lakás esetén a festés és a tapétázás több évre dekoratív falfelülettel ajándékoz meg minket!

Faldekoráció: Ha nem szeretnénk a teljes falfelületet dekorálni, akkor gyors eredményt érhetünk el a kisebb festmények, fémlemezek, tükrök és műnövényes falpanelek alkalmazásával.

Lakástextília: A díszpárnahuzatok megújítása nagy változást hoz az unalmas szobában, ráadásul nagyon egyszerűen kivitelezhető. Válasszunk élénk színű anyagokat, vagy frappáns szövegeket tartalmazó szövegeket, melyek vidámságot sugároznak télen-nyáron! Ráadásul a lakástextíliák

LED szalagok: A fények hangulatteremtő erejét is vegyük figyelembe. Egy jól elhelyezett 12V LED szalag hangulatos fényhatást biztosít. A szekrények vagy az ágy alatt felszerelve láthatatlanul biztosítja funkcióját, távirányítóval összekötve pedig a kényelmes használat is garantált!

Növények: Az élő környezet mindenkire inspirálóan hat. A szobanövények tisztítják a levegőt, a zöld levelek pedig nyugtatólag hatnak az emberi szervezetre, így segíthetnek a stresszmentes környezet kialakításában. Emellett a növényekről való gondoskodás a felelősségérzetünket is fokozza.

Falipolcok: A polcok segíthetnek a tér felosztásában is. A térelválasztó polcok egyszerre kapcsolják össze és választják szét a helyiségeket. Helyezzünk el rajta cserepes virágokat, családi fotókat, gyertyákat, kis szobrokat és hagyjuk, hogy az apró dísztárgyak meghitté varázsolják az enteriőrt!

A fenti ötletek alapot adhatnak egy új élettér kialakításához, anélkül, hogy nagyobb átalakításokat kellene végezni a helyiségben. További ötleteket és fotós inspirációkat az ANRO lakberendezési blogjában is találhatsz! Használd a saját kreativitásodat és a legjobban tetsző ötletekből hozz létre egy egyedi elképzelést, mely alkalmas lehet arra, hogy unalmas szobád ismét a legjobb hely legyen a világon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről