Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Október 12. 10:49, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Útmutató a gyerekfoci felszereléseinek világához

Útmutató a gyerekfoci felszereléseinek világához

Ugyan szabályaiban a futball ugyanazt nyújtja a gyermekeknek és a felnőtteknek, de az magától értetődik, hogy a lurkók felkészítése nem egyezik meg a felnőttekével.

Gyermekkorban az esések sokkal komolyabb problémákat generálhatnak, mivel amikor a vázrendszer fejlődik, akkor az apróbb sérülések is súlyosabb következményeket hozhatnak magukkal. Ezért érdemes egy-két kiegészítővel készülni, amik biztonságos körülményeket garantálhatnak, mégsem csorbítják a focizás élményét.

A kakukktojás, ami életkortól függetlenül elmaradhatatlan kellék

Rögtön a kivétellel kezdjük, ami, ha kapusról beszélünk, akkor tényleg elengedhetetlen, és ez nem életkor függvénye. A https://www.r-gol.com/hu/kapuskesztyu linken sorakozó kapuskesztyűk arra születtek, hogy óvják a kezeket, tompítsák a becsapódások mértékét, miközben funkcionális, kényelmes jelenlétükkel teszik még varázslatosabbá a labda pályájának lekövetését. A választásnál a méret nagyon is lényeges. A túl nagy kesztyű pontosan ugyanannyira hasznavehetetlen, mint a kicsi. Így meglehet, ez az a kellék, ami gyakori cserére szorul, mindaddig, míg a gyermek növésben van. Persze általában ettől még egy minőségi kesztyű hosszú távon jó szolgálatot tehet, miközben minden felmerülő elvárásnak maradéktalanul megfelel.

Mi a helyzet a cipővel?

A kis kakukktojás után megérkeztünk a felszerelés legfontosabb részéhez: a lábbelihez. Az alábbi kínálatból érdemes szemezgetni: https://www.r-gol.com/hu/gyerek-focicipok. Itt olyan modellek sorakoznak, amiket a gyártók specifikusan a lurkók lábaira szabtak. Az általános sportcipő kevés a futballozáshoz, még akkor is, ha csak hobbiról, vagy amatőr labdarúgásról van szó. Viszont nagyon lényeges, hogy a cipő kialakítása támogassa a fejlődésben lévő testet, ami olykor hétről hétre nyúlik, változik. A megfelelő alátámasztás nélkülözhetetlen.

Még valami a biztonságosabb játékért?

Igen, akad még valami a tarsolyban, amitől általában tartózkodnak a gyerekek, mert attól félnek, hogy a hordása torzítja a focizás élményét, aztán persze a gyakorlatban kiderül, hogy erről szó nincsen. A https://www.r-gol.com/hu/sipcsontvedok oldalon található sípcsontvédők arra hívattak, hogy védelmet nyújtsanak a sípcsontok számára, mintegy pajzsként védve a sérülékeny területeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről