Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 26. 08:34, kedd | Helyi

V. WOLF GYÖRGY EMLÉKVERSENY

V. WOLF GYÖRGY EMLÉKVERSENY

: A berekfürdői Bod László Művelődési Ház adott otthont a négynapos V. Wolf György Emlékversenynek. A sakkversenyen 140 nevező indult, hazaik és külföldiek egyaránt voltak közöttük.

Mint Egyed Zsolttól, a verseny szervezőjétől megtudtuk, a Karcagi SE Sakk Szakosztálya ezzel a versennyel a csapat egykori jeles sakkozójára, Wolf Györgyre, a karcagi Gábor Áron Gimnázium tanárára, a verseny alapítójára is emlékezik.

A verseny a 140 fős nevezéssel már kinőtte Berekfürdőt, a rekordszámú hazai versenyző mellett érkeznek Romániából, Szlovákiából, Ukrajnából és Franciaországból is sakkozók.


A versenyt meglátogatja Wolf László is, aki anyagilag is támogatja az édesapja emlékversenyét is. A tanár úr mindig nagyon lelkesen küzdött, harcolt a győzelemért. Ezt szeretnék a karcagiak is a mostani megmérettetésen.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.