Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. November 26. 05:00, vasárnap | Helyi

VARRÓSOK SZALAGAVATÓJA

VARRÓSOK SZALAGAVATÓJA

A Déryné Kulturális Központban tartotta szalagavató ünnepségét a Karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 4 végzős osztálya.

A Himnusz után Szalai László Ferenc 11.A osztályos tanuló szavalata, majd Sánta László végzős osztályfőnökköszöntője hangzott el. Murányi Markó 11.B osztály tanuló szavalata után Facsar András igazgató szalagot tűzött az osztályok képviselőknek, majd ők tűztek szalagot az iskola vezetőinek: Vida Tamás főigazgatónak, Facsar András igazgatónak, Kiss Attila igazgatóhelyettesnek, Kovács Sándor gyakorlati oktatásvezetőnek.

Ezt követően a 46 tanuló kapta meg szalagját osztályfőnökeiktől.
A 11.A szakképző iskolai osztály: asztalos, festő, mázoló, tapétázó - osztályfőnöke Vassné Szűcs Edit. A 11.B szakképző iskolai osztály: kereskedelmi értékesítő, gépi és CNC forgácsol - osztályfőnöke: Sánta László István, a 11.C szakképző iskolai osztály: szakács - osztályfőnök Nagyné Oros Edit, a szalagot Kiss Attila igazgatóhelyettes tűzte. A 13.F szakképző iskolai osztály: érettségire felkészítő képzés - osztályfőnök Vargáné Glatz Júlia. Ferenczi Béla, Ferenczi Zsolt végzős diák édesapja szavalata után az osztályok bemutatkozó fényképeinek vetítése következett, majd a szalagavatói tánc - bécsi keringő és a fiúk fergeteges tánca, melyeket A táncokat Vassné Szűcs Edit táncpedagógus tanította be.

A műsor végén az összes végzős felsorakozott a színpadon közös énekkel, majd egy-egy szál virággal köszöntötték szüleiket a diákok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.