Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 11. 15:30, hétfő | Helyi

Vezetés közben hallgatta

Vezetés közben hallgatta

Caramel és a stáb megjelent az osztályon

A karcagi Kátai Gábor Kórház Gyermekosztályának dolgozói lettek egy rádiócsatornán meghirdetett verseny győztesei.

Dr. Baracsi Mária hallgatta vezetés közben az adott műsort, ahol egy nyolc főre szóló wellness hétvége volt a fődíj. Az osztályon az orvosírnoki szobában is halkan mindig ez az adó szól. Amikor a játékot a kollégákkal és főigazgatónővel is megbeszéltem, elküldtem az első sms-t majd arra kértük az ismerősöket, családtagjainkat, az osztályon kezelt gyerekek családjait, hogy szavazzanak a Tavaszi hajtás című versenyben az osztályunkra.

A szavazatok a megadott napig mentek, s az összesítés után elindultak a rádió szerkesztői a győztesekkel közölni a hírt. Ekkor még nem tudtuk, hogy mi nyertünk- mondta a doktornő, csak amikor Caramel és a stáb megjelent az osztályunkon a jó hírrel. A játékra való sms-küldés, a várakozás, is nagy jókedvben telt, önmagában ezeknek is csapatépítő jellege volt. A szavazás ideje alatt megtapasztalhattuk, milyen sokan gondolnak ránk jó szívvel. Sajnos ritkán van lehetőségünk a közös kikapcsolódásra, ezért is örülünk annak, hogy együtt tölthetünk egy hétvégét, ami biztosan felejthetetlen lesz számunkra - mondta a doktornő.

Címkék: Karcag, neremény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.