Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Augusztus 22. 09:19, hétfő | Helyi
Forrás: kép: Karcag Tv

Villám csapott a házba

Villám csapott a házba

A bejelentés szerint valószínűleg villám csapott egy lakóházba Kunhegyesen vasárnap este.

Telefonvezetékere dőlt egy akácfa Kunhegyesen a Péntekkút utcában vasárnap hajnalban. A helyi önkormányzati tűzoltók létrával jutottak fel a sérült ág magasságáig, majd láncfűrésszel eltávolították az. Sérülés nem történt.

Három-négy szalmabála gyulladt ki Tiszagyendán a Petőfi Sándor úton vasárnap délután A mintegy negyven bálából álló, huszonöt méter hosszú kazal egy istálló közelében gyulladt ki, Karcagi és Szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, több oldalról, vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tulajdonos erőgépet is biztosított, így megakadályozható volt, hogy egy közeli, másik szalmakazal is meggyulladjon. Az istállóban lévő lovaknak sem lett bajuk, húsz szalmabála viszont a lángok martalékává vált.

A bejelentés szerint valószínűleg villám csapott egy lakóházba Kunhegyesen vasárnap este. A nyolcvan négyzetméteres lakóház a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, a házban senki sem tartózkodott. A kunhegyesi és abádszalóki önkormányzati valamint a karcagi hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, miközben az épületből egy gázpalackot is kihoztak. A tetőszerkezet teljesen megsemmisült a tűzben, a ház, átmenetileg, nem lakható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.