Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Március 25. 19:54, hétfő | Helyi

30 éves munkássága veszett oda a tűzben

 30 éves munkássága veszett oda a tűzben

A karcagiak adományokkal, ruhákkal segítik a családot, akik jelenleg barátoknál laknak.

Kigyulladt egy családi ház 2019. március 22-én pénteken reggel Karcagon a Jókai utcában. A házban élő festőművész nő és 11 éves gyermeke a tűz keletkezésekor nem tartózkodott otthon. A tűzről két, az iskolába igyekvő fiatal értesítette a hatóságokat.

Az elismert festőművészként dolgozó özvegy nő 30 éves munkássága, a berendezési tárgyak, ruhák, tanszerek elpusztultak a tűzben. A lakás lakhatatlanná vált. Az anyagi kár a nő elmondása szerint jelentős, hiszen zsűrizett műalkotások is odavesztek a tűzben.Mind e mellett a nemrég elhunyt férje hagyatéka, fényképek is megsemmisültek.

A karcagiak adományokkal, ruhákkal segítik a családot, akik jelenleg barátoknál laknak.

A házon volt biztosítás, a kárfelmérés és a statikai vizsgálat folyik, a nő egyenlőre nem tudja, hogy miből fogják rendbehozni otthonukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.

2024. Április 18. 11:00, csütörtök | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT ISMERŐSÉRE

Emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség egy 38 éves szolnoki férfi letartóztatását.