Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2021. December 27. 10:44, hétfő | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Átadták a pályázati eszközöket

 Átadták a pályázati eszközöket

Megyénk hét önkormányzati tűzoltósága összesen 19 millió forint értékben jutott eszközökhöz, illetve húsz megyei önkéntes tűzoltó egyesület is a kedvezményezettek között volt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóságon december 22-én átadták a megyei önkormányzati és önkéntes tűzoltóságoknak, és önkéntes mentőszervezeteknek az idei pályázatokon elnyert központi beszerzésű eszközöket.

Megyénk hét önkormányzati tűzoltósága összesen 19 millió forint értékben jutott eszközökhöz, illetve húsz megyei önkéntes tűzoltó egyesület is a kedvezményezettek között volt. Az érintettek többek között kompozit légzőkészülék-palackok, mászóövet, bevetési védőruhát, védősisakot, védőcsizmát, védőkesztyűt, EDR rádiót, porral oltó készüléket, kéziszerszámokat, kordonszalagot, terelőkúpot elsősegély-felszerelést és világító forgalomirányító tárcsát vehettek át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:13, szerda | Helyi

TOBORZÁS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrök 13 településen, 18 helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

2024. Május 08. 07:00, szerda | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT SZOMSZÉDJÁRA

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta egy 71 éves törökszentmiklósi férfi letartóztatását,

2024. Május 07. 17:25, kedd | Helyi

Kiskorúakat rabolt ki este, másnap hajnalban már őrizetbe vették majd le is tartóztatták

Tiszafüredi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indítványozta annak a vármegyei kisközségben lakó 19 éves férfinak a letartóztatását, aki 2 kiskorútól – őket veréssel fenyegetve – csikart ki készpénzt.

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

KUTYÁS MAJÁLIS TISZAFÜREDEN

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezték a Kutyás majálist a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban. Az esemény ezúttal is sokféle érdekes programot tartogatott a résztvevőknek.