Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Június 21. 20:36, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Céltalan tolvaj

 Céltalan tolvaj

A helyi férfi három abádszalóki portára ment be, és az elvitt holmik nagyját az utcán hagyta. Csak az elektromos cigarettát és a sörnyitót tartotta meg. Őrizetbe vették.

Bejelentés érkezett a Karcagi Rendőrkapitányságra, mert valaki bemászott egy abádszalóki ház kertjébe június 20-án hajnalban, és magához vett egy 30 ezer forint értékű biciklit. Később a sértett az utcán találta meg a kerékpárt. Kis idő elteltével újabb panaszos telefonált a rendőrkapitányságra, ez alkalommal egy másik helybeli sértett portájára hatolt be egy ismeretlen, onnan egy flakon teát és egy üveg málnalekvárt lopott el. A harmadik bejelentés is a településről érkezett, ez alkalommal a tolvaj egy dobozba készített össze élelmiszert, elektromos cigarettát és sörnyitót. A dobozt és a tartalmát az utcán találták meg.

A nyomozók gyors adatgyűjtést követően egy utcán ténfergő, 45 éves abádszalóki férfit számoltattak el a bűncselekményekkel kapcsolatban június 20-án 16 óra körül. Ruházatátvizsgáláskor előkerült az elektromos cigaretta és a sörnyitó.

Előállították a férfit a rendőrkapitányságra, és lopás vétség miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Az ez év januárjában börtönből szabadult, többszörösen büntetett előéletű tettes beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 13:40, hétfő | Kék hírek

NEKI SEMMI SEM SZENT

A rendőrök őrizetbe vettek egy 19 éves helyi fiatalt, aki többek között a tiszaburai református templomba is betört.

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.