Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Június 28. 05:02, kedd | Helyi

F. KOVÁCS SÁNDOR IS ŐRZI A HAGYOMÁNYOKAT

 F. KOVÁCS SÁNDOR IS ŐRZI A HAGYOMÁNYOKAT

F. Kovács Sándor képviselő is főzött az ország egyik legrangosabb fesztiválján

- Nem szoktuk variálni a pörköltet. Azokkal a régi, hagyományos ízekkel és régi, hagyományos főzési móddal főzzük. A karcagi birkapörköltben minden benne van, feje, lába, belső rész és a jó anyag, ez a lényeg - hangsúlyozta a politikus. - Őszintén szólva, amikor főzök birkapörköltet, aznap nem tudok egy jót enni belőle.

Másnap délben, amikor kimelegítjük, akkor ráéhezek és akkor tudok egy jót enni, ma csak kóstolgatom és az ízeket hagyom jóvá.

A Karcagi Birkafőző Fesztivál egy olyan esemény, ahol rokonok, családtagok, régi ismerősök találkoznak,s tulajdonképpen igazából a zsűri véleménye kevésbé számít, a család, a szülők, a nagyszülők, a gyerekek, a barátok véleménye számít, mert ha ők azt mondják finom és ízlik és elfogy, akkor teljesen mindegy, hogy kapunk egy díjat rá, vagy nem - állította a politikus.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.