Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 23. 17:46, hétfő | Helyi
Forrás: http://www.police.hu/hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

 Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy kerékpáros férfi szenvedett súlyos sérülést abban a közúti közlekedési balesetben, amely 2019. december 22-én 11 óra előtt néhány perccel történt Szolnok belterületén, a Felső-Szandai réten. A 81 éves férfi az egyik áruház szervízútjánál nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak, és kerékpárjával az autó elé hajtott, ami elütötte.

Két személy sérült abban a balesetben, ami 2019. december 22-én 10 óra körül történt Tiszaigar külterületén, a 34-es számú főúton. Egy személygépkocsit vezető férfi későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító 37 éves nő által vezetett gépjárművet, amelynek hátulról nekiütközött.

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek!

A megváltozott időjárási viszonyokra tekintettel a közlekedés fokozott figyelmet igényel és változtatni kell a vezetési szokásokon. A hétvégére jellemző folyamatos esőzés és a ködös, hűvös idő páralecsapódásokat képez az úttesten, amelyen az autók kerekei könnyebben megcsúsznak. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy a megszokottnál is nagyobb követési távolságot tartva, körültekintően és lassabban közlekedjenek, továbbá a mindenkori út-, látási és időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg a járművek sebességét.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:30, péntek | Helyi

EMELKEDNEK A FÜRDŐBELÉPŐK

Éledezik a berekfürdői strand. A főszezon ugyan még messze, a drágulás viszont már megérkezett.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.