Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Október 16. 20:08, hétfő | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Leégett egy családi ház Törökszentmiklóson

 Leégett egy családi ház Törökszentmiklóson

Kilenc ember maradt lakhatás nélkül.

Az elektromos hálózat hibájából kifolyólag teljes terjedelmében égett egy családi ház szombatra virradó éjjel Törökszentmiklós Szivárvány utcájában. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be, illetve átvizsgálták az ingatlant, de senkit nem találtak bent. Az ingatlan lakhatatlanná vált, a benne élő kilenc embert a helyi önkormányzat szállásolta el.

Fotó: Szolnok HTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.