Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2023. November 20. 20:35, hétfő | Helyi

Letartóztatta a bíróság a tolvajlásból élő karcagi férfit

 Letartóztatta a bíróság a tolvajlásból élő karcagi férfit

Az Karcagi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt indítványozta annak a 38 éves karcagi férfinak a letartóztatását, aki az elmúlt bő egy évben 16 alkalommal is lopott Karcagon.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022 augusztusa és 2023 novembere között 16 alkalommal lopott Karcagon, lakóházakhoz bemenve élelmiszert, elektronikai cikkeket, alkoholt, telefont, amit éppen talált. Lopott négy alkalommal kerékpárt is a városban, de többször elkért – lopás céljából – tulajdonosoktól mobiltelefont egy kis időre, majd azokat nem adta vissza, hanem elment a helyszínről.

Az ügyészség a többszörösen büntetett, állandó munkahellyel, rendszeres jövedelemmel nem rendelkező férfi esetében megalapozottnak látta mind a szökés, elrejtőzés, mind a bűnismétlés veszélyét.

A bíróság az ügyészség indítványával egyetértett, és 2023. november 17-én elrendelte a férfi letartóztatását, amit a férfi tudomásul vett, azonban a védője nem volt jelen, így a döntés még nem végleges.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban az alábbi tájékoztatást adta az ügyben:

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/mas-dolgozni-o-lopni-jart

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 09:00, szerda | Helyi

TEHETSÉGMŰHELY A KUTHEN UTCAI ÓVODÁBAN

A Madarász Imre Egyesített Óvoda Kuthen utcai tagintézményében két tehetségműhely bemutató foglalkozását tekinthették meg a meghívott vendégek.

2024. Május 28. 13:00, kedd | Helyi

CSALÁDI NAP AZ ERZSÉBET-LIGETBEN

Az Erzsébet-ligetben, a Rónai malom területén megtartott családi napon főzőversenyre került sor, a kicsik pedig kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

2024. Május 28. 09:00, kedd | Helyi

ÁTADÁSRA KERÜLT A LIGET ÚTI SPORTCENTRUM

Újabb nagy beruházás valósult meg városunkban, ünnepélyes keretek között átadásra került a Liget úti Sportcentrum, melyet az érdeklődők azonnal birtokba is vettek.

2024. Május 27. 12:51, hétfő | Helyi

Palacsintás megelőzés és toborzás

Bűn- és baleset-megelőzés valamint toborzás is zajlott a szolnoki Palacsintafesztiválon.