Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Március 13. 10:54, hétfő | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Nyolc településen okozott gondot a szél

 Nyolc településen okozott gondot a szél

Szombaton vármegyénket sem kímélte a viharos erősségű szél: nyolc településről összesen huszonkét helyszínre kaptak riasztást a tűzoltók.

A legtöbb segítségre Jászberényben volt szükség, onnan nyolc bejelentés érkezett. Itt a Szentháromság téren egy zászlórudat döntött ki a szél, illetve a Lehel vezér téren álló gimnázium tetejének bádogborítását is megbontotta.

A megyeszékhelyen négy helyszínre kérték a tűzoltók segítségét: a Téglagyári úton egy büfé lemeztetejét fújta le a szél, illetve a Várkonyi téri körforgalom közepén álló dekorációk téliesítésére szánt fóliákat is feltépte. Újszászon pedig egy étterem napelemekkel szerelt tetejére dőlt egy fa.

Mindezeken túl Jászapátin, Jászágón, Jászárokszálláson, Kunhegyesen és a Martfűn volt még szükség a tűzoltók munkájára.

Fotó: Jászberény HTP, Szolnok HTP

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.