Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Március 24. 06:30, csütörtök | Helyi

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Karcag Városi Önkormányzat meghirdeti a karcagi lakóhellyel rendelkező felsőoktatásban tanuló hallgatók és középfokú iskolában tanulók 2022. I. félévi tanulmányi támogatásáról szóló pályázatát.

A Karcag Városi Önkormányzat Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága meghirdeti a karcagi lakóhellyel rendelkező felsőoktatásban tanuló hallgatók és középfokú iskolában tanulók 2022. I. félévi tanulmányi támogatásáról szóló pályázatát.

A pályázat benyújtásának feltétele, a pályázó felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója, vagy középfokú iskolában nappali tagozatos tanulmányokat folytat, tanulmányi eredménye eléri a pályázati kiírásban meghatározott tanulmányi átlagot, az egy főre jutó nettó átlagjövedelem nem haladja meg a 114.000 Ft-ot.

A pályázati felhívás és az adatlap letölthető a www.karcag.hu oldalról, vagy kinyomtatott formában elvihető a Karcagi Polgármesteri Hivatalból.

A pályázatot a Karcagi Polgármesteri Hivatalhoz kell
benyújtani (Karcag, Kossuth tér 1. fsz. 52. iroda).

A beadás határideje: 2022. március 31.
Az elbírálás határideje: 2022. április 30.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.