Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2022. December 30. 05:01, péntek | Helyi

12 BŰNCSELEKMÉNNYEL GYANÚSÍTJÁK

12 BŰNCSELEKMÉNNYEL GYANÚSÍTJÁK

A karcagi rendőrök egy nyár óta tartó bűncselekménysorozatnak vetettek véget, amikor őrizetbe vették a 12 bűncselekménnyel gyanúsítható kunmadarasi férfit.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/nem-volt-valogatos-mindent-vitt-amit-talalt

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy az éjszaka során ismeretlen egy kunmadarasi ház udvaráról különböző kézi szerszámokat, 3 db kerékpárt és az ingatlan gangjáról ruhaneműket tulajdonított el.

A helyszínre érkező rendőrök nem tétlenkedtek, azonnal adatot gyűjtöttek és a látókörükbe került helyi férfi lakása felé vették az irányt. A feltételezett elkövető házában megtaláltak a három bicikliből kettőt. Az egyenruhások a 35 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a jogsértő rovásán már több bűncselekmény is van, így az ügyeket egyesítették majd a férfit gyanúsítottként kihallgatták. A gyanú szerint idei év nyarától több kunmadarasi ingatlanban járt és onnan műszaki cikkeket, kézi szerszámokat, gépeket, élelmiszert, ruhaneműt, szeszesitalt, horgász felszereléseket, és élő állatot tulajdonított el.

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság 7 rendbeli lopás bűntett, 4 rendbeli lopás vétség, és 1 rendbeli garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja az őrizetbe vett férfit, mely bűncselekmények közül kettő lopást szabadlábon lévő társával együtt követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 14:48, kedd | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

2023. December 05. 05:01, kedd | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT SZEPESI TIBOR POLGÁRMESTER

Stúdiónk vendége volt Szepesi Tibor Karcag város polgármestere.

2023. December 05. 05:00, kedd | Helyi

ORSZÁGOS HÍRŰ TÖRTÉNÉSZEK IS ÉRKEZTEK A KONFERENCIÁRA

A Városházán megtartott a „Közéleti szerepek és politikai életpályák a két világháború közötti Magyarországon” témájú konferenciára országos hírű történészek is érkeztek Karcagra kutatásaikról előadni.

2023. December 04. 20:12, hétfő | Helyi

Karcagon járt a Mikulás

A Városháza előtt sokan várták a Mikulás érkezését, hogy aztán egy-egy közös fotót készíthessenek vele.