Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Április 02. 19:25, vasárnap | Helyi

20 éves karcagi Papp Bernadett fejére került a korona

20 éves karcagi Papp Bernadett fejére került a korona

A Déryné Kulturális Központban április 1-jén rendezték meg a XXII. Nagykunság Szépe Szépségversenyt.

A versenyt dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a rendezvény fővédnöke nyitotta meg.

Egy klip erejéig bemutatkozott a fiatal karcagi zenekar, a Brain Drain is. A döntőbe jutott 12 - karcagi, szolnoki, zákányszéki, dányi, abádszalóki és kecskeméti - lány először utcai ruhában, majd fürdőruhában és harmadszor estélyiben állt a zsűri elé, melynek elnöke Rédei István, társelnöke Keller György és Kovács Szilvia, Karcag alpolgármestere volt.

A jó hangulatról az est során Pál Dénes énekes, Somogyi András stand up humorista és a szolnoki Free Feelings Hip-Hop tánccsoport országos bajnokai gondoskodtak.

A zsűri döntése értelmében a verseny végén, a 20 éves karcagi Papp Bernadett fejére került a korona. Első udvarhölgye, azaz a második helyezett az abádszalóki 23 éves Boldogh Boglárka lett, a második udvarhölgy, azaz a harmadik helyezett, a 17 éves Purzsa Violetta lett, aki Dányból érkezett a versenyre.

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.