Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Július 23. 19:02, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI, Kép: Karcag TV

200 darab olajtartály lángol Ecsegfalván

200 darab olajtartály lángol Ecsegfalván

S. Tóth Anikó elmondta: a lángok megfékezésén, a tűz lokalizálásán több városból érkezett tűzoltóegységek dolgoznak.

Mintegy kétszáz darab, újrahasznosításra váró, fáradtolajat tartalmazó tartály gyulladt meg vasárnap délután a Békés megyei Ecsegfalva külterületén, egy ipari telephelyen. A tűz lakott területet nem veszélyeztet - tájékoztatta a műveletet irányító Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

S. Tóth Anikó elmondta: a lángok megfékezésén, a tűz lokalizálásán több városból érkezett tűzoltóegységek dolgoznak.

A Szeghalomról, Szolnokról, Püspökladányból, Békésről, Békéscsabáról, Mezőtúrról, Karcagról, Hajdúszoboszlóról és Kisújszállásról érkezett tűzoltók a tűz oltása mellett jelenleg földsáncokat ásnak, azon dolgoznak, hogy a közelben lévő épületet és munkagépeket ne érjék el a lángok - tette hozzá. A

telephelyre a katasztrófavédelmi mobil labor megérkezett, amely azt méri, került-e káros anyag a levegőbe. A szóvivő tájékoztatása szerint egyelőre nem. A helyszínt a Békés megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat lezárta.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.