Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2020. December 25. 14:41, péntek | Helyi

Az agrár szakember bízik benne, hogy az idei karácsony sem lesz más, mint a többi a COVID ellenére sem, hiszen egy szem unokája szépen cseperedik. A karácsony náluk is fontos ünnep, hiszen gyermekei egy része nem itthon van, de ilyenkor hazajönnek. A karácsonyi menüből természetesen nem hiányoznak majd a karcagi specialitások sem, így a disznótoros, a finom gyöngytyúk vagy orjaleves, a töltött káposzta a sültek, a sült pulyka - amit egyik menye fog elkészíteni. A létszámkorlátot sem lépik túl, s betartanak minden előírást, rendszabályt, így bízik abban, hogy senki nem betegedik meg.

Az unokája pár hete indult el, így a feldíszített fenyőt majd körbejárja, megcsodálja, talán egy-egy díszt is levesz majd róla - de ez nem baj, majd a papával visszarakják. Az ajándékozásnál arra törekszik, hogy mindenkinek olyan legyen a meglepetés, amit maga is óhajt, így egy ideje figyeli, tesztelgeti gyermekeit, menyeit, hogy mit is szeretnének karácsonyra.

Címkék: Domján, karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI KEREKASZTAL AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚRÓL

Minden háborúnak vannak vesztesei, nyertesei és nyerészei- mondta Dr. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.