Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2022. Június 22. 05:01, szerda | Helyi

KÖSZÖNET A PEDAGÓGUSOKNAK

KÖSZÖNET A PEDAGÓGUSOKNAK

Pedagógusnap alkalmából a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindhárom tagintézményének minden diákja köszöntötte a város pedagógusait a Múzeumparkban.

A gyerekek "Köszönjük, hogy vagytok" feliratot és piros szívecskékettartottak fel, ezzel ismegköszönve a pedagógusok ez évi munkáját.

Mint Plósz csilla intézményvezető elmondta, a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi, a Kováts Mihály és az Erkel Ferenc Művészeti Iskolai tagintézmények összes tanulója énekelt együtt ezen a napon a pedagógusokat köszöntve.
Két dalt tanultak be az elmúlt napokban a gyerekek, hogy most előadhassák azoknak a pedagógusoknak, akik elfogadták a városból az intézmény meghívását.
Így több száz torokból, kicsikből és nagyokból szólt a köszönet dala a pedagógusok felé a Tavaszi szél vizet áraszt népdallal és a Magyar vagyok kezdetű dallal.
S. Kovács Szilvia alpolgármester maga is a helyszínen hallgatta meg a dalokat, mely számára is meglepetés volt.

A pedagógusokat munkájukért köszönet és a tisztelet illeti meg a pedagógusnap alkalmából, s ez a közös éneklés a legszebb gesztus a gyerekek részéről - vélte, s megköszönte a felkészítők, a pedagógusok egész éves munkáját és jó nyári pihenést kívánt nekik, hogy szeptemberben újult erővel kezdjék a tanévet, és minél több kisgyermeket tanítsanak meg okos szóra, írásra, olvasásra, és mindenféle tudományra.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 05:01, kedd | Helyi

SZÚNYOGGYÉRÍTÉS

A szabad térben való tartózkodás kellemessé tétele érdekében minden település életében kiemelten fontos feladat a kellő időben megkezdett szúnyoggyérítés. Városunkban ez a feladat ebben a hónapban vált esedékessé.

2022. Július 05. 05:00, kedd | Helyi

OVIS FEJLESZTŐ TÁBOR

Molnárné Oros Csillával beszélgettünk arról, hogy kik vettek részt az Akácliget fürdőben tartott fejlesztő táborban.

2022. Július 04. 16:52, hétfő | Helyi

Háromszáz településen és a fővárosban gyérítik a szúnyogokat

Az elmúlt heti kánikula és a több hete tartó csapadékhiány következtében az ország jelentős részén, főként az Alföldön szinte megszűnt a csípőszúnyogok jelenléte.

2022. Július 04. 16:48, hétfő | Helyi

A legjobbak között végeztek a szolnoki tűzoltók

Július elsején véget ért a XIII. Országos Tűzoltószakmai Vetélkedő.