Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. December 17. 05:00, szombat | Helyi

50. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT ÜNNEPELTEK

50. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT ÜNNEPELTEK

Karas Lajos és felesége, Tóth Julianna 1972. november 11-én, Tégláson mondta ki a boldogító igent, melyet most, ötven évvel később, a karcagi Református Nagytemplomban megerősítettek Nt. Koncz Tibor esperes előtt.

Az aranylakodalom alkalmából Szepesi Tibor polgármester Emléklappal köszöntötte az "ifjú párt".

A házaspárral együtt ünnepeltek a templomban gyermekeik: Lajos, Elvira és Judit, valamint a hat unokájuk: Lajos, Ákos, Gergő, Lola, Lara, Lili.

S mi a hosszú házasság titka? Karas Lajos és felesége, Tóth Julianna szerint három szóban összefoglalható: szerelem, szeretet és megbecsülés - ha ez a három megvan, akkor az ötven, de akár a hetven év együttélés is simán elmegy - vallják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.