Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 16. 05:01, péntek | Helyi

6 RENDBELI LOPÁS A ROVÁSÁN

6 RENDBELI LOPÁS A ROVÁSÁN

A rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, akinek Kisújszálláson elkövetett gépkocsifeltörések, bolti lopások és egy kerékpár eltulajdonítása is a terhére róható.

https://www.police.hu/index.php/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/ket-nap-alatt-hatrendbeli-lopas

Gépkocsifeltörésről tett bejelentést a rendőrségre egy kisújszállási lakos, miszerint aznapra virradóra az utcán parkoló gépkocsija ablakát ismeretlen betörte, de az autóból nem hiányzik semmi. A rendőrök az adatgyűjtés során elszámoltattak egy budapesti lakost, akit az éjszaka folyamán a helyszín közelében igazoltattak. A férfi nem volt ismeretlen számukra, mivel korábban három helyi boltból is lopott, ami miatt aznap már gyanúsítottként kihallgatták.

A 25 éves férfi elismerte a bűncselekményt, továbbá elmondta, hogy lopta a nála lévő kerékpárt, amivel éppen az utcán közlekedett, mikor elszámoltatták a rendőrök. A lezárt kétkerekű jármű lakatját pedig egy másik feltört gépkocsiból eltulajdonított eszközzel távolította el.

Abból a gépkocsiból 10.000 forint értékben vitt el különböző tárgyakat, melyeket a jogsértőnél megtaláltak és lefoglaltak.
A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság 6 rendbeli lopás miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.