Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2024. Január 27. 05:00, szombat | Helyi

95. SZÜLETÉSNAPJÁN KÖSZÖNTÖTTÉK

95. SZÜLETÉSNAPJÁN KÖSZÖNTÖTTÉK

Hozzátartozói, lakótársai és Szepesi Tibor polgármester is köszöntötte kilencvenötödik születésnapján Németh Józsefné Etelka nénit.

Kilencvenöt gyertya bajosan férne el egy nagyméretű tortán is. Etelka néni tortájára tejszínhabbal fújták ki a kilencvenötös számot.

SZEPESI TIBOR polgármester:
Tessék megengedni, hogy Karcag város nevében nagyon- nagyon boldog születésnapot kívánjak kilencvenötödik születésnapja alkalmából. Jó egészséget és ilyen szép családi körben eltöltött hosszú- hosszú éveket még, hogyha lehetséges. Jó egészséget és minden jót kívánunk a város lakossága nevében. Nagyon boldog születésnapot kívánok. És tessék fogadni szeretettel egyrészt az önkormányzat oklevelét, másrészt pedig miniszterelnök úr, Orbán Viktor üdvözletét.

Hozzátartozói szerint Etelka néni hallása már nem olyan éles, mint volt húszesztendős korában, de ezt leszámítva nagyon sok kilencvenöt éves cserélne vele.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.