Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2017. Augusztus 05. 14:53, szombat | Helyi

A BEREKI GYÓGYVÍZ A NAGYKUNSÁG ARANYA

A BEREKI GYÓGYVÍZ A NAGYKUNSÁG ARANYA

Többen elárulták nekünk nem csak gyógyulni járnak a településre

Berekfürdői forgatásunk ideje alkalmával több üdülővendéget is sikerült megkérdeznünk, hogy mi a véleményük a strandról, a községről, miért szeretnek ide járni. Többen elárulták nekünk nem csak gyógyulni járnak a településre

Kolozsvárról érkező vendég elmondta, hogy őt a híres gyógyvíz hozta elsőnek Berekfürdőre, majd rendszeres látogatója lett a településnek azért is, mert itt nyugodtan tud szenvedélyének hódolni, ami a horgászat.


Rácz Ernő családjával Jászapátiból látogatja meg a települést már évek hosszú sora óta. Elmondása szerint hiába próbált ki más strandokat, a zöld övezet, a jó levegő, a finom birkapörkölt, a sok medence,-amit unokái vesznek igénybe elsősorban-mindig visszacsalogatja őket a faluba.


Nagy Csilla váraszói lakos a napi, többszöri szabad ki-bejárás tartja a számára legkedvezőbbnek, ami más strandokon elképzelhetetlen. Emellett a gyógyvíz, valamint a nyár folyamán megrendezésre kerülő programok széles választéka vonzzák őket mindig ide Heves megyéből.

Német üdülővendégei a strandnak bár külföldön élik a mindennapjaikat, de a nyarakat, mint bereki elszármazottak, mindig itt töltik el.

Címkék: berekfürdő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.