Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2013. Április 25. 12:00, csütörtök | PR
Forrás: Demokratikus Koalíció sajtóiroda

A DK tavaszi országjárása: Karcag, Nagyiván, Szolnok

A DK tavaszi országjárása: Karcag, Nagyiván, Szolnok

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció tavaszi országjárása keretében Jász-Nagykun-Szolnok megyében járt.

Gyurcsány Ferenc Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció párt elnöke, korábbi miniszterelnök 2013. április 24-én, a DK tavaszi országjárása keretében Jász-Nagykun-Szolnok megyébe látogatott.

A napot délelőtt 10 órakor a karcagi Varró István Szakközépiskolában kezdte, ahol Puháné Urbán Katalin igazgatónővel és az iskola vezetőségével találkozott.

Majd a Kátai Gábor Kórházban dr. Farkas Béla stratégiai igazgatóval találkozott és beszélgetett az egészségügy és a kórház lehetőségeiről.

A délután jelentős része Nagyivánon telt, ahol a programhoz csatlakozott Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője, majd Lajtos István polgármesterrel ellátogattak a helyi brikettgyártó üzembe valamint a helyi mezőgazdasági kft-be, továbbá környékbeli vállalkozókkal találkoztak és ebédeltek.

A nap Szolnokon, Gyurcsány Ferenc teltházas lakossági fórummal zárult a Hozam Hotel nagytermében.

Demokratikus Koalíciósajtóiroda

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 07. 18:44, kedd | PR

Okos ötletek a sikeres nyelvvizsgához

Egy vizsgán elsősorban a tudásod számít, de vannak néha apróságok, amiken áll vagy bukik néhány pont megszerzése. Ezekre készítettünk egy rövid felsorolást, hogy jól sikerüljön a nyelvvizsgád.

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 06. 15:07, péntek | PR

Müzliszelet házilag

A házi müzliszelet elkészítése tele van előnyökkel. Nem csak könnyedén készíthetünk finom és egészséges nassolnivalót, de a gyermekünkkel is kiváló közös időtöltés lehet.