Városlista
2020. február 23, vasárnap - Alfréd

Hírek

2013. Április 25. 12:00, csütörtök | PR
Forrás: Demokratikus Koalíció sajtóiroda

A DK tavaszi országjárása: Karcag, Nagyiván, Szolnok

A DK tavaszi országjárása: Karcag, Nagyiván, Szolnok

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció tavaszi országjárása keretében Jász-Nagykun-Szolnok megyében járt.

Gyurcsány Ferenc Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció párt elnöke, korábbi miniszterelnök 2013. április 24-én, a DK tavaszi országjárása keretében Jász-Nagykun-Szolnok megyébe látogatott.

A napot délelőtt 10 órakor a karcagi Varró István Szakközépiskolában kezdte, ahol Puháné Urbán Katalin igazgatónővel és az iskola vezetőségével találkozott.

Majd a Kátai Gábor Kórházban dr. Farkas Béla stratégiai igazgatóval találkozott és beszélgetett az egészségügy és a kórház lehetőségeiről.

A délután jelentős része Nagyivánon telt, ahol a programhoz csatlakozott Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője, majd Lajtos István polgármesterrel ellátogattak a helyi brikettgyártó üzembe valamint a helyi mezőgazdasági kft-be, továbbá környékbeli vállalkozókkal találkoztak és ebédeltek.

A nap Szolnokon, Gyurcsány Ferenc teltházas lakossági fórummal zárult a Hozam Hotel nagytermében.

Demokratikus Koalíciósajtóiroda

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 18:32, szerda | PR

Áramszünet ellen is megoldást jelenthet a szünetmentes táp

Derült égből villámcsapás. Konkrét és átvitt értelemben is ennyin múlhat elektromos eszközeink biztonsága, illetve adataink tárolása. Érdemes felkészülnünk a nem várt eseményekre.

2020. Január 22. 17:51, szerda | PR

A kelet csillaga: Skoda

A használtautók piacán a legkülönbözőbb márkákkal és típusokkal találkozhatunk. A tendenciák alapján mindig van egy éppen keresettebb, népszerűbb márka.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.