Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2011. Augusztus 30. 14:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

A helyszínen meghalt a 20 éves

A helyszínen meghalt a 20 éves

Egy 20 éves fiatalember vesztette életét motorozás közben, mikor összeütközött egy személyautóval Nyíregyházán.

A baleset hétfőn délután történt a megyeszékhely Kállói útján. A 20 éves kisvárdai fiatalember eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy szemből érkező autóval. Az ütközés során a kétkerekű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben a személyautó vezetője is megsérült, a mentők kórházba szállították. A baleset helyszínén az út egy sávját lezárták, a karambol körülményeit a rendőrség vizsgálja. (lm)

HavariaPress

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 23. 21:30, péntek | Kék hírek

A SZÜRETEN MÁR AZ NNI IS OTT VOLT

Száz rendőr egyszerre csapott le hat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei helyszínen egy kábítószerkereskedő bűnbanda tagjaira.

2024. Február 23. 16:27, péntek | Kék hírek

ÉJJEL TÖRTEK RÁ A JÁSZKISÉRI FÉRFIRA

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás, magánlaksértés bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítványozta az ügyészség egy felnőtt és két fiatalkorú jászkiséri lakos letartóztatását.

2024. Február 23. 15:56, péntek | Kék hírek

A TV MÁR LASSAN MAGÁTÓL HAZATALÁL

Egy csépai lakos háromszor örülhetett a televíziójának: egyszer, mikor megvette, kétszer pedig, mikor a rendőröktől visszakapta.