Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2021. Május 14. 07:40, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A JÁSZSÁGI RENDŐRÖK GYANÚSÍTOTTKÉNT HALLGATTÁK KI A JOGSÉRTŐKET

A JÁSZSÁGI RENDŐRÖK GYANÚSÍTOTTKÉNT HALLGATTÁK KI A JOGSÉRTŐKET

Korábbi sérelmüket garázdasággal és testi sértéssel zárták le. A terhelteknek a Jászberényi Rendőrkapitányságon kellett számot adniuk cselekményükről.

Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert ismerőse Jászapátin lévő családi házánál megjelent egy 39 éves nő a fiával, 2021. május 12-én a délutáni órákban és az ingatlan utcafronti, dupla szárnyas ablakát egy sziklakerti kővel betörték. A fiatalkorú jogsértő az épületből kilépő tulajdonost ököllel egy alkalommal megütötte, amitől a bántalmazott elesett és fejét a sziklakert szélébe ütötte. Az anya-fia duó ezt követően távozott a helyszínről. A bántalmazás következtében a tulajdonos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket garázdaság és könnyű testi sértés vétség miatt kihallgattak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt

2024. Május 11. 07:00, szombat | Helyi

BEMUTATTÁK A KARCAG CYCLING TEAM-ET

Új szakosztállyal ismerkedhettek meg a karcagiak, de a hazai és a nemzetközi kerékpár-sport is. Hivatalosan is bemutatták a Karcag Cycling Team-et, amelynek első komoly megmérettetése az országúti magyar bajnokság.

2024. Május 10. 17:04, péntek | Helyi

Kováts 300

Magyarországon- szülővárosát leszámítva- alig ismerik a nevét, miközben az amerikai hadsereg a könnyűlovasság megteremtőjét megillető tisztelettel őrzi emlékét.