Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2022. Január 14. 18:33, péntek | PR
Forrás: (x)

A kényelem és a stílus együttesen otthont teremt!

A kényelem és a stílus együttesen otthont teremt!

Sokan úgy gondolják, hogyha a lakberendezés a téma, akkor előbb-utóbb eljön az idő: dönteni a hasznosság és a látványosság között.

Ám ez téves elképzelés, ugyanis e két terület kizárólag együttesen alkothat kerek egészet. Ha bármelyik rész sérül, akkor máris megtörik a teljesség. S ez még a gyerekszobára is igaz.

Strammság mindenek felett!

A gyerekszoba különleges helyiség, abban az értelemben (is), hogy a játékos hév, a fiatalos lendület olykor-olykor hullámként törhet meg a sziklaként tűrő szoba részelemein. A gyerek íróasztalok elsősorban a tanulás, és alkotás fő helyszínei, de azért a rosszalkodás eszközeiként is felfedhetik magukat. Így aztán kisebb-nagyobb balesetek könnyedén történhetnek, amiknek a kivédése esélytelen. Viszont ha a kiszemelt bútor jól bírja a strapát, ha ellenálló anyagból készült, és ha a felépítése masszívságról tanúskodik, akkor jöhetnek a kihívások!

Érdemes vásárlás előtt centivel lemérni a rendelkezésre álló helyet. Így az asztal paraméterei egy az egyben helyzetre szabhatóak. Az állítható variációk előnye, hogy hosszú éveken át hűségesen szolgálhatnak, lekövetve a gyermekek növekedését.

A megfelelő nagyságú és kialakítású pakolótér minden gyerkőcnek mást jelent. Van, aki fiókban szeret rendezgetni, akad aki a polcos megoldások híve, megint más a nagy méretű asztallapra halmoz fel minden értékes kincset. Egyik sem jó vagy rossz, a fő, hogy a konkrét modell az egyéni elvárásokhoz igazodjon.

Na és hova “bújjon” mindaz, ami az asztalon nem fér el?

A komódok az otthonok elengedhetetlen bútordarabjai. Nem véletlenül. A közkedvelt variációk legfőbb előnye, hogy a pakolás stílusosan, ugyanakkor hatásosan megoldható a segítségükkel. Vagyis mindaz a holmi, ami aktuálisan az asztalon nincsen jó helyen, vagy csak úgy, parlagon hever, könnyedén bezsúfolható, elrakható. A rendteremtés így pillanatok alatt megvalósulhat, akár a gyermeki kezek hozzájárulásával.

Melyek a legkedveltebb stílusirányzatok?

A https://www.furnio.hu/ - oldalon az eklektika éppúgy főszerephez juthat, mint a modern vagy klasszikus trend. Ahogy arra már a bevezetőben is utaltunk az esztétikusság nem maradhat ki a számításból. Hiszen a maradéktalan elégedettség egyik kulcsa a szemeket gyönyörködtető látvány biztosítása. A másik pedig a hiánytalan praktikusság borítékolása. A webáruházban felvonultatott termékek e két területet ellenállhatatlan módon vegyítik, s jelenítik meg.

A fotó forrása: New Africa / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 14:36, csütörtök | PR

K&H: rekordszámú résztvevő a K&H pénzügyi vetélkedőjén

közel 10 ezer fiatal indult a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő idei sorozatán

2022. Május 05. 08:52, csütörtök | PR

Hogyan találhatok biztonságos online szerencsejáték-oldalt?

Ellenőrizd a regisztrációt és az engedélyt.

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.