Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Június 15. 17:48, szombat | Helyi

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye.

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye. A Magyar Kerékpáros Körversenyen a NKSZ licencével rendelkező, meghívott csapatok vesznek részt. Egy csapat hét versenyzőből áll.

A 2019-es Tour de Hongrie a sorozat történetének 40. versenye. Karcagra Hajdúszoboszlóról érkeztek a versenyzők, akik a Nagykunság fővárosából Kékestetőre indultak egy hegyi szakaszra.


A rajt előtt lelkes karcagi kerékpárosok is áthajtottak a startkapun a Madarsi út felé, a berekfürdői kerékpárútig, ahol bevárták a profikat és szurkoltak a mezőnynek.
11.20-kor Dobos László polgármester, dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő és Eisenkrammer Károly, a TDH szervező bizottságának elnöke szalagátvágásával kezdődött a jelképes rajt. Mielőtt Dobos László polgármester meglengette volna a rajtzászlót, előtte a színes trikós mezőny - azaz a napi győztesek - elé beállt kerékpárral Szepesi Tibor, a DKK igazgatója, dr. Fazekas Sándor és Eisenkrammer Károly és amikor Dobos László felemelte a rajtzászlót, elindultak, s felvezették a nemzetközi mezőnyt a körforgalomig, ahonnan aztán elindult az éles rajt Kékestetőre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 20:10, szerda | Helyi

Kántor nyaral a Tisza-tónál

A digitális magazin újsághasábokra költözött, amellyel a Tisza-tónál élők és nyaralók találkozhatnak.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

120 éves a Karcagi Zsinagóga

A Karcagi Zsinagóga felavatásának 120. évfordulójára emlékeztek vasárnap. Mohai Tamás színművész Kertész Péter nemrég elhunyt karcagi születésű író, újságíró versét olvasta fel az ünnepség kezdetén.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

Mártír megemlékezés

A karcagi zsidó temetőben került sor mártír-megemlékezésre. Az 1944-ben, a Holokauszt borzalmainak áldozatául esett karcagi és hatmillió zsidó hittestvérünk emléke előtt hajtunk fejet, rájuk emlékezünk.

2019. Július 17. 20:08, szerda | Helyi

Járdafelújítás Karcagon

Televíziónk Dobos Lászlót, Karcag város polgármesterét kérdezte arról, hogy milyen munkálatok folynak a Városháza mögötti területen.