Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Június 15. 17:48, szombat | Helyi

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye.

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye. A Magyar Kerékpáros Körversenyen a NKSZ licencével rendelkező, meghívott csapatok vesznek részt. Egy csapat hét versenyzőből áll.

A 2019-es Tour de Hongrie a sorozat történetének 40. versenye. Karcagra Hajdúszoboszlóról érkeztek a versenyzők, akik a Nagykunság fővárosából Kékestetőre indultak egy hegyi szakaszra.


A rajt előtt lelkes karcagi kerékpárosok is áthajtottak a startkapun a Madarsi út felé, a berekfürdői kerékpárútig, ahol bevárták a profikat és szurkoltak a mezőnynek.
11.20-kor Dobos László polgármester, dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő és Eisenkrammer Károly, a TDH szervező bizottságának elnöke szalagátvágásával kezdődött a jelképes rajt. Mielőtt Dobos László polgármester meglengette volna a rajtzászlót, előtte a színes trikós mezőny - azaz a napi győztesek - elé beállt kerékpárral Szepesi Tibor, a DKK igazgatója, dr. Fazekas Sándor és Eisenkrammer Károly és amikor Dobos László felemelte a rajtzászlót, elindultak, s felvezették a nemzetközi mezőnyt a körforgalomig, ahonnan aztán elindult az éles rajt Kékestetőre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 09:35, hétfő | Helyi

Építészmérnököt is keresnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2019. Október 20. 16:13, vasárnap | Helyi

Gimisek Szalagavatója

Szombaton tartotta szalagavató ünnepségét...

2019. Október 19. 16:22, szombat | Helyi

Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata

Új fejezet nyílik Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kapcsolatában – jelentette ki Varga Mihály Kristalina Georgievával, az IMF új vezérigazgatójával való találkozó után Washingtonban.

2019. Október 19. 16:22, szombat | Helyi

Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata