Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. November 07. 17:05, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

A megengedett sebesség duplájával hajtott

A megengedett sebesség duplájával hajtott

Egy hónapon belül már a második gyorshajtóról készült drága fénykép ugyanazon az útszakaszon.

A rendőrség a szabálytalankodók forgalomból való kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását. Mint arról korábban beszámoltunk, az egyenruhások 2020. október 9-én egy 102 km/órával közlekedő személygépkocsi sofőrjét büntették meg, aki több mint a duplájával lépte túl a megengedett sebességet. Még egy hónap sem telt el az eset óta, amikor a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei 2020. november 6-án 16 óra 3 perckor a 81-es számú főút, Győr belterületi szakaszán – az Ipar utcai körgeometriás csomópont felől, a Zöld utca irányába haladó – 100 km/órával közlekedő személygépkocsiról készítettek felvételt. A szabályok ezen az útszakaszon 50 km/órás sebességet engednek meg, így a járművezető jelentősen túllépte a sebességhatárt. A sofőrrel szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:07, péntek | Kék hírek

SE PÉNZ, SE TERMÉK

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.