Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2024. Február 12. 18:09, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A NÁDASBAN REJTETTE EL A LOPOTT MOTORT

A NÁDASBAN REJTETTE EL A LOPOTT MOTORT

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy túrkevei férfit. A sértett pár órán belül visszakapta járművét.

Egy túrkevei lakos kért segítséget a helyi rendőröktől 2024. február 10-én délelőtt. Az idős férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy a család lakatlan háza előtt, lezáratlanul hagyta segédmotoros kerékpárját, majd pár percre bement az ingatlanba. Mire visszatért az utcára, a járművet már nem találta ott, valaki elvitte.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és egy biztonsági kamera felvételei alapján, személyismeretüknek köszönhetően, rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. Egy helyi lakost állítottak elő a Túrkevei Rendőrőrsre, és lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 30 éves férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök egy közeli nádasban elrejtve megtalálták a járművet, amit a bejelentést követően pár órán belül visszaadtak a tulajdonosának.

A sértett nagyon hálás volt a rendőröknek, mivel a motor mindennapi közlekedéséhez, mozgásához nélkülözhetetlen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.