Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. November 06. 14:40, szerda | Belföld
Forrás: MNO

A Samsunghoz fordul segítségért az Apple

A Samsunghoz fordul segítségért az Apple

Mivel a Sharp nem tud elég kijelzőt szállítani az új iPad Minibe, az Apple a Samsungnál próbálkozik.

Lassan nem telik el úgy hónap, hogy ne lenne valamilyen hír az Apple kontra Samsung vitában. A két vállalat a 2010-es Galaxy S megjelenésekor esett egymásnak, a csata pedig azóta sem csillapodott. Ennek eredményeképpen az Apple több ízben is igyekezett a lehető legkisebbre csökkenteni a dél-koreai vállalathoz kapcsolódó függését azzal, hogy új beszállítókat keresett.

A terv nem minden esetben sikerült, most az új iPad Mini Retina kijelzőjével kapcsolatban ütköztek problémákba. A Sharp ugyanis képtelen elegendő mennyiséget szállítani, maga Tim Cook Apple-vezérigazgató is elismerte, hogy a karácsonyfák alatt bizony ritka jelenség lesz az újdonság. A helyzetet mentendő, a kaliforniai vállalat úgy döntött, hogy a Samsunghoz fordul segítségért, remélve, hogy az ő gyártókapacitásuk orvosolni tudja a problémát. Arról egyelőre nincs információ, hogy a lépés mennyiben befolyásolja az idei évre tervezett készülékek darabszámát.

Címkék: apple, ipad mini, samsung, Sharp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.