Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Október 30. 08:14, vasárnap | Helyi
Forrás: Karcag TV

A síroknál se hagyják őrizetlenül értékeiket

A síroknál se hagyják őrizetlenül értékeiket

Mivel a november 1-i munkaszüneti nap ezúttal keddre esik, a lakosság többsége várhatóan már a hétvégén felkeresi a karcagi temetőket.

A négy nap alatt a Karcagi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának rendőrei is ott lesz a temetőknél- tudtuk meg Jenei József őrnagy, osztályvezetőtől. A rendőrség arra kéri a közúti közlekedés résztvevőit, hogy fokozott óvatossággal, előrelátóan és körültekintően közlekedjenek.

A rendőrség kéri a temetőkbe induló polgárokat, hogy a gépkocsikban ne hagyjanak semmiféle értéket, ügyeljenek vagyontárgyaikra, ne hordjanak magukkal jelentős mennyiségű készpénzt, és amennyiben tolvaj vagy rablótámadás áldozatává váltak, azonnal értesítsék a rendőrséget.

Azokban a temetőkben, amelyekben engedélyezett a gépjárművel is a behajtás, figyeljenek a gyalogosokra és kerékpárosokra. A síroknál se hagyják őrizetlenül értékeiket míg vízért mennek, vagy az elszáradt virágot dobják ki a szeméttárolóba - kéri a rendőrség, aki a kerékpárosokat is ellenőrzi majd, hiszen fontos, hogy a biztonságos közlekedésben ők is szabályosan vegyenek részt. A rendőrök a temetőknél a kerékpárosoknak láthatósági mellényt és prizmát is oszt majd a négy nap alatt.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.