Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 05. 21:08, péntek | Helyi

A SZENTANNAI KÖZÉPISKOLA DIÁKJAI AZ ORSZÁGOS SZAKMAI TANULMÁNYI VERSENYEN

A SZENTANNAI KÖZÉPISKOLA DIÁKJAI AZ ORSZÁGOS SZAKMAI TANULMÁNYI VERSENYEN

Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyre három Szentannai Sámuel Középiskolás diák nevezett be, az írásbeli fordulón már túl vannak.

Futó Lajos szaktanártól megtudtuk, Gödöllőn volt az írásbeli forduló, ahol 80 diák vett részt.

Ezen a fordulón bejutott a vépi országos döntőbe Szabó Gergő 13.-os tanulónk, akinek a felkészítésében tanár kollégáimmal veszek részt. Három gyakorlati gépes feladat lesz, amire már készülünk, hogy jól sikerüljön, hiszen ha a döntőn 71 %-osra teljesít Gergő, megkapja a technikusi minősítést is - árulta el Futó Lajos.
-Ha sok gyakorlati tapasztalatom van, akkor nem lesz gond a versenyen - mondja Szabó Gergő, aki az írásbeli részhez mindent megtanul, hiszen ott nem lehet tévedni.

A versenyzői rutinja már megvan a fiatalembernek, hiszen szentannais csapattársaival több szakmai megmérettetésen vett már részt sikeresen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.