Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 06. 08:04, szerda | Helyi

A SZÉPKORÚAKAT KÖSZÖNTÖTTÉK

A SZÉPKORÚAKAT KÖSZÖNTÖTTÉK

Az Idősek világnapja alkalmából ünnepi műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak a Zöldfa úti Idősek Otthonában.

Hodos Bálintné igazgató megköszönte az önkormányzat támogatását, segítségét, mellyel biztosította az elmúlt 9 hónapban a folyamatos ellátást, s a biztonságot a szépkorúaknak a családjukkal való kapcsolattartásban is.
Megköszönte kollégái munkáját is, melyet augusztus 20-a alkalmából a karcagi önkormányzat és a megyei önkormányzat is szociális díjjal ismert el. Jó egészséget kívánt az ellátottaknak és sok szép élményt még az idősek otthonában.

Szepesi Tibor polgármester a város nevében köszöntötte az időseket.
- Az idősek napja kiemelten fontos nap, de azt gondolom, hogy az év napjai közül csak jelentőségében kiemelkedő, hiszen nem csak egy napon kell az idősekkel foglalkozni, hanem az év minden napján, hiszen gyakorlatilag mindent nekik köszönhetünk - mondta a városvezető, aki szerint vigyázni kell, óvni kell a szépkorúakat, elődeinket. És az a derű, amit a mai napon is láthattunk, az ráfér mindannyiunkra. Talán ez a legfontosabb, amit el kell lesni tőlük és meg kell tanulni alkalmazni, hiszen ők mindig derűsek, mindig a jövővel foglalkoznak még mindig,s ez a legfontosabb.

Az önkormányzat is elismeri az itt dolgozók munkáját és a jobb körülmények érdekében folyamatosan odafigyel arra, hogy azokat a körülményeket, lehetőségeket, legyen az épület felújítás, programok szervezése folyamatosan biztosítsa pályázati és saját forrásból is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.