Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2020. Május 31. 11:19, vasárnap | Helyi

A SZIM Óvodában is kertészkednek

A SZIM Óvodában is kertészkednek

A SZIM Óvodában kertészkednek, tollasoznak, ...

A SZIM Óvodában kertészkednek, tollasoznak, bicikliznek, konyhakertet gondoznak és sokat kézműveskednek az óvodai ügyeletet igénybe vevő gyermekek is a dajka nénikkel és óvodapedagógusokkal - tudtuk meg Szabóné Szentesi Mária vezetőtől.

Egyre több gyermek jár már az ügyeleti rendszerben is az óvodába, akikkel öt fős csoportokban foglalkoznak, így nemcsak a gyermekek egyéni fejlesztését tudták megoldani, hanem a fiatal, ötletgazdag óvónők a kreativitásukat is megmutathatták.

A tarka-barka percekben is részt vesznek, maszkot is varrtak és pályázatokat is írnak a szimes óvónők az ügyeleti ellátás alatt. Zárt közösségi csoportjukban az otthonlévő ovisokat is tájékoztatják az udvar szépítéséről pl. a konyhakertben kelő növényekről, a sziklakertbe ültetett virágokról, az újonnan kialakított autópályáról, de készítenek nekik videót, és kapnak feladatokat is, amit aztán annak megvalósítása után a szüleik lefotózva visszaküldenek az óvónőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 05. 14:23, vasárnap | Helyi

Mártír megemlékezés Karcag

A Karcagi Izraelita Hitközség vezetősége nevében a temetőben tartott mártír megemlékezésen Csillag Barnabás elnök köszöntötte Deutsch László főrabbit,

2020. Július 05. 09:11, vasárnap | Helyi

Potornai Ádám foci sikerei

A Karcagi Nagykun Református Általános Iskola nyolcadikos diákját Potornai Ádámot foci sikereiről kérdeztük.

2020. Július 05. 09:08, vasárnap | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2020. Július 04. 10:52, szombat | Helyi

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről.