Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 24. 19:30, vasárnap | Helyi

A város is csatlakozott

A  város is csatlakozott

Az erdei futópályánál pedig a Déryné szervezésében voltak önkéntes szemétszedők.

A város is csatlakozott az idei TeSzedd!-hez, így az iskolások, közösségek megszépítették a hét során a város belterületét a szétdobált szeméttől. Szombaton a két városrészen volt szemétszedés.

Az Északi városrészen Nagyné László Erzsébet, a körzet képviselője is kesztyűt húzott és önkéntes segítőivel - óvodások, iskolások, szülők, nagyszülők hetven zsáknyi szemetet szedtek fel.

A Déli külvároson Szepesi Tibor és Pánti Ildikó képviselők várták az önkéntes segítőket, míg a Vasútállomás környékén Karcagi-Nagy Zoltán képviselő és önkéntesei szedték fel a mások által eldobált hulladékot.

Az erdei futópályánál pedig a Déryné szervezésében voltak önkéntes szemétszedők. - Daróczi Erzsébet

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 14:00, szombat | Helyi

KAMIONNAK CSAPÓDOTT

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó n a 4-es főúton Fegyvernek közelében. A balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.