Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Október 17. 08:13, szombat | Helyi

A VIRÁGBOLTOSOK FORGALMÁT IS BEFOLYÁSOLTA A VÍRUS

A VIRÁGBOLTOSOK FORGALMÁT IS BEFOLYÁSOLTA A VÍRUS

Stábunk annak járt utána, hogy milyen módon védekeznek a virágboltosok a koronavírus-járvány második hullámának küszöbén.

Szalai Zsuzsa virágkötő elmondta, hogy egyelőre külön szabályozás nem érinti sem a virágboltosokat, sem az ezen a területen dolgozó nagykereskedőeket.


-Természetesen az ajánlott védelmi intézkedéseket betartjuk és betartatjuk valamint igyekszünk körültekintőek lenni, amelyben a vevőink maximálisan együtt is működnek.

Abban az esetben amennyiben változik a ránk meghatározott törvénykezés, aszerint fogunk eljárni-tudtuk meg Szalai Zsuzsától.

A virágboltos azt is elmondta, hogy ugyan a virág nem hordozója a vírusnak, de a tapasztalatok alapján az emberek óvatosabbak atekintetben, hogy például nem illatozzák meg a nekik tetsző virágot.


-A vásárlók odafigyelnek arra is, hogy egy dísztárgy, édesség megérintése előtt a virágboltban kihelyezett kézfertőtlenítőt használják, majd ezt követően szemrevételezik a kiválasztott darabot-fogalmazta meg gondolatait Szalai Zsuzsa virágkötő.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 12:45, péntek | Helyi

1956 - os megemlékezés Karcagon

A járványügyi helyzet miatt városunkban módosult a Karcag Városi Önkormányzat és a Déryné Kulturális Központ szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. ...

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. Október 21. 20:11, szerda | Helyi

XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENY

Tisztelettel meghívjuk Önt 2020. október 24-én 10:30 órakor a Karcagi Városi Sportcsarnokban Kelet-Magyarország Régió Diák I. szf. Birkózóversenyre amely egyben a XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENYE

2020. Október 21. 17:16, szerda | Helyi

IGAZI CSAPATMUNKA

Dániel Csaba, a Karcagi Cserhát mezőgazdasági Kft ügyvezető igazgatója az ünnepi önkormányzati ülés keretei között vette át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdasági díjat.