Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 17. 08:13, szombat | Helyi

A VIRÁGBOLTOSOK FORGALMÁT IS BEFOLYÁSOLTA A VÍRUS

A VIRÁGBOLTOSOK FORGALMÁT IS BEFOLYÁSOLTA A VÍRUS

Stábunk annak járt utána, hogy milyen módon védekeznek a virágboltosok a koronavírus-járvány második hullámának küszöbén.

Szalai Zsuzsa virágkötő elmondta, hogy egyelőre külön szabályozás nem érinti sem a virágboltosokat, sem az ezen a területen dolgozó nagykereskedőeket.


-Természetesen az ajánlott védelmi intézkedéseket betartjuk és betartatjuk valamint igyekszünk körültekintőek lenni, amelyben a vevőink maximálisan együtt is működnek.

Abban az esetben amennyiben változik a ránk meghatározott törvénykezés, aszerint fogunk eljárni-tudtuk meg Szalai Zsuzsától.

A virágboltos azt is elmondta, hogy ugyan a virág nem hordozója a vírusnak, de a tapasztalatok alapján az emberek óvatosabbak atekintetben, hogy például nem illatozzák meg a nekik tetsző virágot.


-A vásárlók odafigyelnek arra is, hogy egy dísztárgy, édesség megérintése előtt a virágboltban kihelyezett kézfertőtlenítőt használják, majd ezt követően szemrevételezik a kiválasztott darabot-fogalmazta meg gondolatait Szalai Zsuzsa virágkötő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:33, kedd | Helyi

ITTASAN KERÉKPÁROZOTT, TÖBBSZÖRÖS CSONTTÖRÉS LETT A VÉGE

A Szolnoki Járási Ügyészség súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat azzal a 28 éves törökszentmiklósi férfival szemben, aki ittasan, élettársát a csomagtartóra ültetve kö

2024. Április 22. 16:09, hétfő | Helyi

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

2024. Április 22. 12:29, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 22. 11:24, hétfő | Helyi

ŐRIZETBEN NYOLCRENDBELI LOPÁSÉRT

Egy tiszaföldvári férfi az elmúlt másfél hónapban hat gépkocsit tört fel a településen.