Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. December 29. 13:54, csütörtök | Helyi

Adomány Budapestről. Galériával!!!

Adomány Budapestről. Galériával!!!

Misi testvér közös éneklésre hívta a fővárosi és karcagi gyerekeket.

A budapesti Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákjai személyesen hozták le az általuk összegyűjtött ajándékokat Karcagra, a Szent Pál Marista Általános Iskola diákjainak. A vendégeket a negyedikesek műsorral köszöntötték, majd Misi testvér közös éneklésre hívta a fővárosi és karcagi gyerekeket. A dobozokat évfolyam és nem szerint (fiú, lány) állították össze a budapesti diákok, így a kiosztásnál mindenki a neki megfelelő ajándékot kaphatta. A megajándékozott diákok nevében Nagy Józsefné igazgató köszönte meg, hogy gondoltak rájuk.

A Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákjai minden évben részt vesznek a cipősdoboz-akcióban,s most úgy gondolták, hogy többet adakoznak, hogy a karcagi iskola mind a 227 diákját megajándékozhassák- tudtuk meg a diákokkal érkező tanáruktól, Domján-Nagy Mártától.

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.