Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2019. December 01. 19:33, vasárnap | Helyi

Adventi gyertyagyújtás Karcagon

Adventi gyertyagyújtás Karcagon

Advent első vasárnapján, december 1-jén a Városháza dísztermében Karcag Városi Önkormányzat és a Nagykunságért Civil Fórum Egyesület szervezésében adventi gyertyagyújtás volt.

Advent első vasárnapján, december 1-jén a Városháza dísztermében Karcag Városi Önkormányzat és a Nagykunságért Civil Fórum Egyesület szervezésében adventi gyertyagyújtás volt.

Keserűné Ébner Tünde köszöntötte a vendégeket, majd Sári Kovács Szilvia alpolgármester ünnepi köszöntőjében felidézte az adventi ünnepkör történetét, majd arról is szólt, mennyire fontos, hogy a lelkünket is ünnepbe öltöztessük ezen időszakban és arra is felhívta a figyelmet, hogy nem az ajándék értéke a fontos, hanem az, hogy szeretettel adják.

Az önkormányzat és a maga nevében is mindenkinek áldott ünnepeket kívánt, majd meggyújtotta az első gyertyát az adventi koszorún.

Az ünnepi műsorban közreműködtek a Madarász Imre Egyesített Óvoda, Jókai úti tagóvodájának, a Dúdoló zenei tehetségfejlesztő műhely tagjai Molnárné Győri Erika óvodapedagógussal, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola Csillagfény Kórusa, vezényelt Ferenczi Péterné, a Györffy István Katolikus Általános Iskola Gyermekkara, Borsosné Herczeg Judit vezetésével és Poór László közreműködésével, a Kátai Gábor Kórház MediSONG kórusa Kátainé Nyakó Edit vezetésével.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 24. 10:17, vasárnap | Helyi

A szemétszedés az első állomása

A szombati napon Közösségünk tagjai szemétszedést szerveztek az északi temetőben.

2020. Május 24. 10:02, vasárnap | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel já

2020. Május 22. 21:29, péntek | Helyi

A Karcag Tv vendége volt Ökrös Dávid

A Nexus Közösség létrejöttéről, a célkitűzésükről, a tagjairól, a céljaik megvalósításáról, a karitatív tevékenységükről és a jelenleg futó projektjeikről is beszélgettünk Ökrös Dáviddal, a közösség elnökével.

2020. Május 22. 21:24, péntek | Helyi

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Évtizedek óta részt vesz a közétkeztetésben Szatmári János mesterséf, az Euro Kft. tulajdonosa.