Városlista
2019. december 5, csütörtök - Vilma

Hírek

2019. December 01. 19:33, vasárnap | Helyi

Adventi gyertyagyújtás Karcagon

Adventi gyertyagyújtás Karcagon

Advent első vasárnapján, december 1-jén a Városháza dísztermében Karcag Városi Önkormányzat és a Nagykunságért Civil Fórum Egyesület szervezésében adventi gyertyagyújtás volt.

Advent első vasárnapján, december 1-jén a Városháza dísztermében Karcag Városi Önkormányzat és a Nagykunságért Civil Fórum Egyesület szervezésében adventi gyertyagyújtás volt.

Keserűné Ébner Tünde köszöntötte a vendégeket, majd Sári Kovács Szilvia alpolgármester ünnepi köszöntőjében felidézte az adventi ünnepkör történetét, majd arról is szólt, mennyire fontos, hogy a lelkünket is ünnepbe öltöztessük ezen időszakban és arra is felhívta a figyelmet, hogy nem az ajándék értéke a fontos, hanem az, hogy szeretettel adják.

Az önkormányzat és a maga nevében is mindenkinek áldott ünnepeket kívánt, majd meggyújtotta az első gyertyát az adventi koszorún.

Az ünnepi műsorban közreműködtek a Madarász Imre Egyesített Óvoda, Jókai úti tagóvodájának, a Dúdoló zenei tehetségfejlesztő műhely tagjai Molnárné Győri Erika óvodapedagógussal, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola Csillagfény Kórusa, vezényelt Ferenczi Péterné, a Györffy István Katolikus Általános Iskola Gyermekkara, Borsosné Herczeg Judit vezetésével és Poór László közreműködésével, a Kátai Gábor Kórház MediSONG kórusa Kátainé Nyakó Edit vezetésével.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 04. 19:46, szerda | Helyi

KÉSZÜL A BEJGLI

Keveset vagy egyáltalán nem sütnek bejglit idén a pékek. Az idei évben nagyon rossz volt ugyanis a diótermés, ezért drága. Szerencsére Karcagra jut a minőségi sütiből

2019. December 04. 19:45, szerda | Helyi

NÉZZÜK ÁT A LAKÁSBIZTOSÍTÁST

A karácsonyi ünnepkör közeledtével érdemes átnézni a lakásbiztosításunkat, hogyha bekövetkezik a baj, megfelelően legyenek az értékeink biztosítva.

2019. December 04. 19:43, szerda | Helyi

FELLÉPTEK AZ OVISOK

A Déryné Kulturális Központ színháztermében került megrendezésre 16.alkalommal a Madarász Imre Egyesített Óvoda Ovi-Gálája.

2019. December 03. 13:46, kedd | Helyi

Tepertő fesztivál

A bereki rendezvényen baráti társaságok, családok, önkormányzati intézmények képviselői, hagyományőrzők is főztek.