Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 25. 19:22, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

A Karcagi rendőrök őrizetbe vették a rablás feltételezett elkövetőjét

A Karcagi rendőrök őrizetbe vették a rablás feltételezett elkövetőjét

A megalapozott gyanú szerint, erőszakkal szerezte meg az idős férfi pénzét Kenderesen.

Ismeretlen személy ment be egy kenderesi családi házba 2021. január 23-án 16 óra 30 perc körül. A jogsértő a konyhába belépve, egy tégladarabbal két alkalommal sújtott le a széken ülő tulajdonos fejére. Ezt követően dulakodni kezdtek, ami során a sértett egy konyhakéssel megsebezte az elkövetőt, aki ennek ellenére az idős férfi margarinos dobozban tárolt készpénzét megszerezte. A jogsértő, a négykézlábra esett bántalmazottat két alkalommal fejen rúgta, majd távozott a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
A rendőrségre érkező bejelentést követően, a karcagi rendőrök aprólékos helyszíni szemlét folytattak, majd széleskörű adatgyűjtést és tanúkihallgatásokat követően a feltételezett elkövető személyazonosságát felderítették. A nyomozók elfogták és előállították a lakóhelyéről a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. A 34 éves férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatása indítványozását.
A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Címkék: betörés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken: