Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Augusztus 16. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Akció a hajléktalantelepen - a java még hátravan

Akció a hajléktalantelepen - a java még hátravan

A csepeli erdőben talált négy holttest miatt a rendőrség országszerte ellenőrzi a hajléktalantelepeket. A részleteket Pintér Sándor már egyeztette Hatala József országos rendőrfőkapitánnyal.

A csepeli önkormányzat már tavasszal megkezdte a hajléktalantelepek feltérképezését, illetve a hajléktalanok nevének összeírását. Jó néhányukat már elköltöztették a csepeli erdőből, azonban többen néhány napja visszaköltöztek. A hírTV helyszíni tudósítója elmondta, Darudombon a panelházaktól csupán 100 méterre, az erdőben él jó néhány olyan hajléktalan, akik nemrég költöztek vissza. A közterület-felügyelők próbálták őket igazoltatni, de nem rendelkeztek megfelelő papírokkal, így rendőröket kellett hívni, akik elvitték őket.

Az önkormányzat vezetője elmondta, már régóta próbálják felszámolni a különböző hajléktalantelepeket, ahol eddig 300 köbméter szemetet gyűjtöttek össze, de még további 600 köbmétert kéne, aminek a költsége több tíz millió forint lesz.

Információnk szerint csütörtökön nagyszabású razziát tartanak, amikor a hajléktalanokkal élő harci kutyák számát is feltérképezik. (da)

hírTV

Címkék: hajléktalan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 06. 13:45, hétfő | Kék hírek

ÚJABB DÍLER RÁCS MÖGÖTT

A kunsági rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, aki drogot terített Tiszaburán.

2024. Május 06. 11:41, hétfő | Kék hírek

Az elmúlt 72 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt három napban 11 személyt fogtak el, és 7 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás